Denne hjemmeside bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistikker og målretningsannoncer. Læs mere

jeg accepterer

Biltyper

Vi udlejer billige varevogne i København

Har du brug for en lille varevogn til at hente et møbel med? Eller er din firmabil brudt sammen på vej hjem fra arbejde? Der kan være rigtig mange gode grunde til, at du har brug for at leje en af vores små varevogne.

Måske er du endda også havnet her på vores side, fordi du har ledt internettet tyndt for leje af små varevogne i København uden held? Måske fordi det var en anelse for dyrt? Hvis det er tilfældet, kan vi gøre dig glad og lettet – for vi er nemlig blandt de billigste udbydere af små varevogne København, hvilket betyder, at du kan spare mange penge på leje af en lille varevogn sammenlignet med andre steder!

 

Hvad koster leje af små varevogne?

Hvis ikke du allerede har tjekket priserne på leje af små varevogne ud, kan vi glæde dig med at fortælle, at du kan leje årets varevogn for kun 525,- i døgnet. Vil du høre, hvad du får for pengene? For 525,- får du en varevogn:

  • Som kører 19.2 KM/L, har plads til 3 personer, 3,2 M3 varerum, Bluetooth/Aircondition/Cruisecontrol. Hos os har du altså mulighed for at leje en billig varevogn København med gode funktioner og god rummelighed – perfekt til et større møbel eller som mindre firmabil!

 

Hvorfor leje en lille og billig varevogn hos os?

Du skal leje en af vores små varevogne, fordi de er moderne, stabile og kører langt på literen.  Derudover er de nemme at styre og køre i, hvorfor du kommer nemt rundt i Københavns gader og stræder – uanset hvor du skal hen.

Vi går ret højt op i sikkerhed. Så selvom vores varevogne er billige at leje, sørger vi også for, at de er sikre at køre rundt i. De får jævnligt service, hvor der bliver tjekket op på, om alt er som det skal være.

Endeligt skal du selvfølgelig leje hos os, da vi kun har billige varevogne. Der er ingen grund til at bruge mange penge på en lille varevogn, når du kan leje dem billigt hos os. Så har du i stedet råd til at købe et ekstra møbel til lejligheden eller leje varevognen en ekstra dag, til din egen firmabil igen er i orden.

 

Udlejning af varevogne til private og erhverv

Vi er et fleksibelt firma og tilbyder derfor udlejning af varevogne København til både private og erhverv. Om du skal bruge den til et privat ærinde eller som firmabil ændrer ikke på prisen – den er den samme uanset, hvad formålet med at leje den er.

Det samme gælder vores service. Her er der heller ikke nogen forskel på, hvem du er eller hvilket formål, du skal leje bilen til. Vi er altid smilende, imødekommende og tager godt imod dig, uanset om du er en privat- eller erhvervskunde.

 

Skal du leje en varevogn af os?

Hvis du leder efter en billig varevogn København, er det os, du skal have fat i. Vi har et stort og bredt udvalg af billige varevogne og har allerede en klar til dig. Lyder det som noget for dig, kan du booke en bil allerede nu her på siden, ligesom du er velkommen til at ringe til os på 70 55 51 01 eller skrive til [email protected].

 

Lige så billige vores varevogne er, lige så hurtige er vi til at bevare din henvendelse!

 

 

 

 

SMARTIFART
Sundkrogsgade 50
2150 Nordhavn
Cvr: 32818242