Denne hjemmeside bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistikker og målretningsannoncer. Læs mere

jeg accepterer

SMARTIFART biludlejning

SMARTIFART udlejer varevogne til både "gør-det-selv-folket"samt til professionelle aktører på primært dagsbasis med mulighed for leje på ugebasis og op til 30 dage, afhængig af ledighed og den individuelle situation. Husk at jo længere tid du lejer, jo større rabat opnår du. Vores bilpark er altid up-to-date og klargjort inden hver udlejning, og skulle uheldet alligevel være ude, er vores biler tegnet i Tophjælp og dækket i såvel Danmark som i resten af Europa.

 

Vores målsætning er at være det foretrukne valg inden for billig varevognsudlejning i København, og vi arbejder dagligt på at forbedre vores forretningsmodel med bedre tilbud til vores kunder. Vi har som et af de eneste på markedet gjort nøglefri udlejning af varevogne muligt, hvilket betyder en nemmere og mere fleksibel afhentning og aflevering. Et andet af de tilltag vi arbejder på at implementere er introduktion til et fordelsprogram for vores kunder via et loyalitetsprogram, hvorved du som kunde kan optjene point ved gentagne udlejninger. 

 

Vi har alle størrelser varevogne og vans

Hos os er det muligt at leje et bredt udvalg af varevogne med rumfang fra 4-11 M3, ligesom vi også tilbyder billig små økonomiske vans for dig der blot har brug for et par fotostativer, lidt musikgear/messeudstyr eller skal besøge familien i det jyske med fuld oppakning. Uanset behovet har vi hjulene til dig, og de kan alle føres med almindeligt kørekort, kategori B, til gengæld er det eneste vi kræver af dig er, at du er fyldt 23 på lejetidspunktet.

 

Få alle fordelene

Vores priser starter fra kun 295,- i døgnet.

Du får 100 kilometer med i prisen pr. døgn.

Vi har alle typer varevogne.

Vi har ingen skjulte gebyrer.

Vi tilbyder udlandskørsel.

Vi har fleksible afhentnings- og afleveringstider.

Vi har åbent i weekenden.                                                                                                              

 

Ring til os i dag, så skræddersyr vi et tilbud der får dig videre. Vi sidder klar på 70 555 101.

SMARTIFART
Sundkrogsgade 50
2150 Nordhavn
Cvr: 32818242