Denne hjemmeside bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistikker og målretningsannoncer. Læs mere

jeg accepterer

Handelsbetingelser / privatlivspolitikker

Brændstof / fuld til fuld

Bilerne udleveres altid med fuld tank og skal afleveres med fuld tank, medmindre andet er aftalt. 

Aflevering / afhentning

Afhentning skal ske på det anførte tidspunkt som det fremgår af bookingbekræftelsen. Ved for sen ankomst, uden at give besked herom, kan bilen blive udlejet til anden side efter 2 times forsinkelse, hvorefter der betales for et døgns leje. Bilen udleveres med fuld tank og skal afleveres tilbage ligeledes med fuld tank. Lejeren forpligter sig til at aflevere bilen senest klokken 9 på afleveringsdagen, medmindre andet skriftligt er aftalt. Bilen skal afleveres i samme stand, inkl. tilbehør. Afleveres bilen ikke til det aftalte tidspunkt, vil lejer være erstatningsansvarlig for skade og tab, inklusive glasskader som opstår i perioden indtil bilen afleveres. 

 

Lejedøgn
Bilen afhentes på det anførte tidspunkt på bookingbekræftelsen og skal afleveres senest kl. 09:00 på afleveringsdagen.

Afleveres bilen for sent opkræves der leje for et ekstra døgn samt et gebyr på DKK. 500,-.  

 

Annullering af ordre
Lejer kan annullere op til 24 timer før lejedøgnets start og få fuld refundering - sker annullering under 24 timer før lejestart betales for 1. døgns leje. 

 

Billed-ID - og sygesikringskort
Ved udlejning hos SMARTIFART skal der fremvises gyldig billed-ID (kørekort)  og sygesikringsbevis.

 

Betaling
Ved lejeperiodens start, reserveres lejeprisen på lejers kreditkort inkl.depositum. Efter lejeperioden er slut foretages en gennemgang af lejebilen med eventuel efterregulering af overkørte kilometer og skader. SMARTIFART modtager betaling med VISA, Visa Dankort, Master Card og Maestro. Vi modtager ikke kontantbetaling, med mindre lejeren kan forvise et kreditkort i lejerens navn.

Lejer giver ved sin underskrift på lejekontrakten samtykke til, at SMARTIFART trækker betaling for de udgifter, som udlejer har haft til reparation og afsavn efter kollisions- eller anden skade på lejekøretøjet.

 

Depositum
Ved betaling med kreditkort samt debitkort bliver der forhåndsreserveret et depositum. SMARTIFART modtager ikke kontant betaling af depositum.

 

Bøder og afgifter

Lejer hæfter for alle omkostninger der påløber ifb. lejen; herunder parkering-, færdsels- eller andre lovovertrædelser indenfor kontraktens gyldighed. Det er lejers/førers ansvar, at udlejningsbilen er påklistret et gyldigt miljømærke i forruden, når der køres ind i en miljøzone.

Efterregulering

Ved underskrift på lejekontrakt eller tilsvarende bekræftelse af kontrakten (ved udlevering uden personlig betjening) accepterer kortholderen, at SMARTIFART jf. gældende lovgivning kan efterregulere (efterdebitere) eller ændre transaktionsbeløbet. SMARTIFART kan efterregulere lejers forhåndsreserverede depositum eller ændre det reserverede lejebeløb, hvis det vedrører minimum en af følgende: Overkørte kilometer, manglende brændstof, støvsugning eller bilvask, selvrisiko ved skade, billeje, parkeringsafgifter/-udgifter, fartbøder, trafikforseelser, eller andre beløb som vedrøre lejen af køretøjet eller gebyroversigten som ligger i udlejningsbilerne.

Lejers ansvar
Lejer bærer det fulde ansvar for personer og bagage, som transporteres i de lejede køretøjer.Ligeledes kan SMARTIFART ikke stilles til økonomisk ansvar for tab ved afbrudt rejse ved kørsel i de lejede biler.

Regler for børn
Børn og spædbørn under 132 cm skal altid være forsvarligt fastspændt i godkendte autostole eller autosæder. SMARTIFART udlejer ikke udstyr hertil, og det er lejers eget ansvar selv at medbringe autostole/autosæder samt at sørge for at børn er fastspændt og udstyret er monteret korrekt efter Færdselsstyrelsens retningslinjer. 

Kørsel i udlandet
Lejer skal oplyse hvis udlejningsbilen skal til udlandet.

 

Genbrugsstation

Benyttes varevognene i privat ærinde i.f.b. besøg på genbrugsplads skal personalet underrettes, såldes at eventuelle efterregninger for erhvervskøretøjer på gule plader undgåes. Det er ikke tilladt at medbringe eller transportere nogle former for farligt gods i bilerne.

 

Øvrigt

SMARTIFART kan ikke stilles til ansvar for at en tidligere lejer bliver forsinket ved tilbagelevering af lejebil
eller for ny lejers forsinkelser i rejseplanerne.SMARTIFART vil informere ny lejer om evt. forsinkelser hurtigst muligt

via sms, opkald eller e-mail. Ved betydelige forsinkelser vil SMARTIFART, hvis muligt, tilbyde ny lejer et andet køretøj.

Tjek bil før kørsel
Lejer forpligter sig til ved modtagelsen af køretøjet at have undersøgt bremser, styretøj, signalapparater og lygter, 
og at disse er i forsvarlig stand indenfor gældende lovgivningsbestemmelser.

Glasskader

Lejer hæfter for alle skader på glas i.f.m. udlejningen. Stenslag der kan udbedres takseres til DKK 1000,- / stk.Kan skaden ikke udbedres og skal ruden skiftes er der normal selvrisiko på DKK 3000,-

-------------------------------------

Privatlivspolitikker
(Cookie- og privatlivspolitik)

1. Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

2. Cookies
Websitet anvender ´cookies´, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.
Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering
Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

3. Personoplysninger

 

3.1 Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

3.2 Sikkerhed
Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

3.3 Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

4. Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

5. Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives IKKE til tredjeparter.

 

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: [email protected] Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

SMARTIFART
Sundkrogsgade 50
2150 Nordhavn